Posts

Showing posts from May, 2014

Tips Mendidik Anak Pintar & Kreatif Berfikir

Image
Assalamualaikum & selamat sejahtera
Salam hujung minggu buat semua. Hari nie nak share sedikit tips untuk mendidik anak. Moga dapat dijadikan panduan buat kita semua. Dan semoga bermanfaat!


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah:  email: mommyfarisazham@gmail.com SMS: 013-7073943 (Deanna) Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi FB: Deanna Aris

10 Makanan Malaysia Yang Paling Menggemukkan!

Image
Assalamualaikum & selamat sejahtera
Salam hujung minggu buat semua. Anda suka makan nasi lemak? Roti canai? Nasi goreng? Biasanya menu nie kita jumpa waktu sarapan pagi kan? Macam mana kalau semua tu tersenarai dalam makanan yang paling menggemukkan? Huuhuhuu...jangan la nangis ya. Bukan bermakna lepas nie anda dah tak boleh makan lagi, tapi berhati2 la dengan kuantiti yang diambil ya. 
Jom baca apa lagi makanan yang paling menggemukkan. Terima kasih info yang dikongsikan oleh Kevin Zahri.
Kita semua memang sukai makanan. Lagi-lagi makanan lazat Malaysia seperti nasi lemak and roti canai. Tapi tahukah kita kandungan setiap makanan yang dimakan – kalori, nutrisi, lemak, dan segala yang terkandung dalam makanan tersebut? Percayakah anda, ada beberapa jenis makanan yang boleh menyebabkan kita gemuk? 1. Nasi Lemak.Kegemaran setiap rakyat Malaysia. Hidangan nasi lemak (mengandungi karbohidrat,protein,lemak) lebih kurang 390 kalori tak termasuk sambal, telur rebus, ikan bilis dan kekacang. …

Tak Sampai SEBULAN TURUN 3KG Dengan ESP!

Image
Assalamualaikum & selamat sejahtera
Tak Sampai SEBULAN TURUN 3KG Dengan ESP?! Memang best lah ESP nie! Bukan je untuk kecantikan, tapi boleh turunkan berat badan tau. Boleh slim gitu...silap2 slim gebu!
Jom baca cerita kegembiraan customer kami nie.
TESTIMONI ESP:
Bagaimana ESP membantu anda untuk langsing? memberikan rasa kenyang lebih lama. Secara tidak langsung ia membantu mengawal nafsu makan dan mengelakkan daripada mengambil makanan ringan yang tidak berkhasiatmembantu membakar lebih 35% kalorimembantu menjaga otot bagi menghalang berat badan naik mendadak membantu penghasilan susu dengan lebih cepat dan pekat. Sebab tu ramai ibu menyusu yang suka kan ESP. Walaupun tengah berdiet, mereka dapat bekalkan susu yang cukup dan berkhasiat untuk anak merekamembantu mendapatkan kulit yang cantik, gebu, menghilangkan parut, menegangkan payudara dan juga dapat membekalkan tenaga yang berpanjangan
nak KURUS: ESP mengawal selera makan..

nak PUASA: ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalk…